Anunturi gratuite - Evrika.ro

Anunturi gratuite Publicare anunt gratuit Cautare anunturi Categorii Intrebari frecvente Contact


Cautare avansata

anunturi afisate de la 1 la 4 din 4 Anunturi gratuite prin feed RSS

Casa (triplex) 3 camere de vanzare, Magurele, Ilfov
Casa (triplex) 3 camere de vanzare, Magurele, Ilfov
Agentia Imobiliara BUILDTECH CONTRACTORS SRL situata in orasul Magurele, str. Atomistilor, nr. 363 (incinta Biroului Notarial Oancea Alexandra) are de vanzare urmatoarea casa: Casa (triplex) , 3 camere situata in Magurele, suprafata 100mP, curte, mansarda. Pretul este de 68.000E. Pentru mai multe detalii ne puteti contacta la nr de tel 0753133599 si la adresa de mail imobiliare.buildtech
»»»
Anunt din Magurele publicat in 2017-11-10

Montare aer conditionat
Echipele noastre de mesteri va ofera un aer mai proaspat si curat prin: montaj aer conditionat si anexe climatizarea aparatelor de aer service aparate aer conditionate incarcare freon igienizare Igienizarea aerelor conditionate consta in: igienizare cu solutie speciala antibacteriana curatarea filtrelor si tavita de consens curatarea ventilatoarelor verificare/completare »»»
Anunt din Magurele publicat in 2017-02-27

Electrician
Electrician disponibil in Bucuresti si aria judetului Ilfov. Un electrician este un profesionist care te poate ajuta pentru constructia, instalarea, intretinerea, modificarea si repararea instalatiilor electrice. Executam instalatii electrice la case noi si refacem instalatii electrice in intregime sau partial. Adaugam locuri noi de prize sau de lampi cu intrerupatoare normale sau prin ma »»»
Anunt din Magurele publicat in 2017-02-27

Instalator
Instalator Bucuresti- Utilizam solutii constructive, materiale si echipamente de cea mai buna calitate a instalatilor sanitare, electrice si termice. Echipele noastre de instalatori sunt disponibili pentru interventii in Bucuresti. Instalatorii nostrii sunt dotati cu echipamente profesionale. »»»
Anunt din Magurele publicat in 2017-02-27