Anunturi gratuite - Evrika.ro

Anunturi gratuite Publicare anunt gratuit Cautare anunturi Categorii Intrebari frecvente Contact


Cautare avansata

anunturi afisate de la 1 la 13 din 13 Anunturi gratuite prin feed RSS

Vand 6 spatii comerciale Medias, str. Stejarului
Vand 6 spatii comerciale Medias, str. Stejarului
Administrator judiciar, vand prin licitatie publica proprietate imobiliara situata in Medias, str. Stejarului, compusa din 6 spatii comerciale astfel: un spatiu de 108, 85 mp compus din magazin, magazie si grup sanitar, spatiu de 17, 82 mp compus din magazin si grup sanitar, spatiu de 40, 73 mp compus din magazin si magazie, spatiu de 50, 85 mp compus din bar si magazie + grup sanitar, sp
»»»
Anunt din Medias publicat in 2017-08-22

Vand spatiu comercial ap. 7 situat in Medias, str. 1 Decembrie
Vand spatiu comercial ap. 7 situat in Medias, str. 1 Decembrie
Administrator judiciar, vand prin licitatie publica spatiu comercial situat in Medias, str. 1 Decembrie nr. 14, jud. Sibiu, compus din 2 spatii distincte in suprafata de 20, 80 mp si 23 mp. Conditiile de participare la licitatie se regasesc intr-un caiet de sarcini care poate fi achizitionat de la sediul administratorului judiciar din Cluj-Napoca, Calea Turzii, nr. 74-76, etajul 2, jud. Cl
»»»
Anunt din Medias publicat in 2017-08-22

Invitatii nunta-botez AR Cards
Invitatii nunta-botez AR Cards
Invitatii nunta personalizate: La AR-Cards gasiti cele mai apreciate invitatii de nunta si botez, accesorii si cadouri de cea mai inalta calitate, la preturi mici. Dintre atat de multe invitatii la alegere, suntem siguri ca veti gasi modelul personalizat si accesibil, care se potriveste atat tematicii cat si stilului dvs. de nunta.Invitatii nunta, elegante, moderne, haioase? Sau poate
»»»
Anunt din Medias publicat in 2017-07-03

Vidanja Medias
Servicii de vidanjare în Mediaş şi împrejurimi. Personalul nostru e instruit pentru orice situație poate fi întâlnită în acest domeniu, oferind servicii de vidanjare în Mediaş şi împrejurimi. Gama de servicii cuprinde: servicii de vidanjare pentru persoane fizice servicii vidanjare pentru societăţi comerciale pe bază de contract sau la intervenţie desfundari, curatari canali »»»
Anunt din Medias publicat in 2017-05-11

Administrator judiciar, vand spatiu comercial ap. 7 situat in Medias, str. 1 Dec
Administrator judiciar, vand prin licitatie publica spatiu comercial situat in Medias, str. 1 Decembrie nr. 14, jud. Sibiu, compus din 2 spatii mai mici. Un spatiu are supraf. de 20, 80 mp si este compus din spatiu, debara si grup sanitar. Celalalt spatiu are supraf. de 23 mp si are o singura incapere. Conditiile de participare la licitatie se regasesc intr-un caiet de sarcini care poate fi a »»»
Anunt din Medias publicat in 2017-03-14

Administrator judiciar, vand 6 spatii comerciale Medias, str. Stejarului
Administrator judiciar, vand prin licitatie publica proprietate imobiliara situata in Medias, str. Stejarului, compusa din 6 spatii comerciale astfel: un spatiu de 108, 85 mp compus din magazin, magazie si grup sanitar, spatiu de 17, 82 mp compus din magazin si grup sanitar, spatiu de 40, 73 mp compus din magazin si magazie, spatiu de 50, 85 mp compus din bar si magazie + grup sanitar, sp »»»
Anunt din Medias publicat in 2017-03-14

Administrator judiciar, vand spatiu in Medias, str. L Roth
Administrator judiciar, vand prin licitatie publica proprietate imobiliara situată în Medias, strada L. Roth, nr. 3, jud. Sibiu, compusa din teren in suprafata de 1442 mp, apartament de 26 mp compus din 2 camere, hol si baie, spatiu comercial de 74, 10 mp compus din 4 incaperi, apartament de 52 mp compus din camera, bucatarie, hol si baie, magazie de 7, 72 mp, si 2 pivnite fiecare d »»»
Anunt din Medias publicat in 2017-03-14

Un sistem pentru succes
Un sistem pentru succes
Cu GNLD, fiecare vis poate fi realizat ! Daca va doriti o casa noua si frumoasa, independenta financiara, posibilitatea de a calatori in toata lumea, le puteti obtine. Distribuitorii nostri de succes care-si traiesc propriile vise, va vor arata cum sunt posibile toate acestea. Nu exista limite pentru potentialul vostru; activitatea voastra poate deveni atat de mare si de remunerativa pe c
»»»
Anunt din Medias publicat in 2017-02-16

ingrijire batrani Austria
Doriti sa faceti parte dintr-o echipa mare si puternica?Doriti sa lucrati cu profesionisti?Atunci nu ezitati sa ne contactati ! Radu &Doina Personal Recruitment parteneri AIS 24 Stunde Betreuung va ofera saptamanal locuri de munca noi la ingrijit batrani Austria ! Se lucreaza cu Gewerbe, salarizare cuprinsa intre 1000-1400 euro netto, transportul este decontat dus-intors, si se efectueaza de la ad »»»
Anunt din Medias publicat in 2017-02-01

Angajez soferi
Societate de transport caută șoferi profesioniști cat. C+E cu vechime, pentru a lucra pe rutele Germania - Franța. Durata de ședere este de 6 săptămâni afară, după care se vine 2 săptămâni acasă. Transportul este asigurat. Nu se lucrează în echipaj, iar salariul este de 50-55a/ zi +salariu în țară. Relații la nr tel 0733934100 »»»
Anunt din Medias publicat in 2017-01-22

Descriere magazin:
Magazinul online Deco Royal apartine de SC Royal Colors Print SRL, firma care a luat fiintă în anul 2014, specializată în lucrări de tipografie, personalizări si vânzări online. Stim că fiecare client al nostru prețuieste linistea si confortul propriului cămin, astfel că venim în întâmpinarea dumneavoastră cu produse moderne, elegante, care vor conferi o notă de unicitate c »»»
Anunt din Medias publicat in 2017-01-05

Invitatii Nunta Botez AR Cards
Invitatii Nunta Botez AR Cards
Invitatii nunta, elegante, moderne, haioase? Sau poate vrei sa iesi in evidenta cu o culoare indrazneata sau o idee originala. Poate ca simplitatea si stilul sunt punctul tau de plecare. Indiferent ce iti doresti, invitatiile noastre iti vor capta atentia. Cu cea mai larga gama de invitatii nunta, vom fi capabili sa integram viziunea ta unica despre ziua cea mare, cu modele de invitatii, c
»»»
Anunt din Medias publicat in 2016-12-12

Invitatie Nunta Botez
Invitatie Nunta Botez
Invitatii nunta personalizate: La AR-Cards gasiti cele mai apreciate invitatii de nunta si botez, accesorii si cadouri de cea mai inalta calitate, la preturi mici. Dintre atat de multe invitatii la alegere, suntem siguri ca veti gasi modelul personalizat si accesibil, care se potriveste atat tematicii cat si stilului dvs. de nunta.
»»»
Anunt din Medias publicat in 2016-12-09