Anunturi gratuite - Evrika.ro

Anunturi gratuite Publicare anunt gratuit Cautare anunturi Categorii Intrebari frecvente Contact


Cautare avansata

anunturi afisate de la 1 la 10 din 10 Anunturi gratuite prin feed RSS

Cautam soferi de TIR cu contract pe Belgia
Cautam soferi de TIR cu contract pe Belgia
Societate de Recrutare a Fortei de Munca Veco-Rom SRL cauta soferi de TIR cu contract pe Belgia Cerinte: * experienta minim 6 luni (masini frigorifice) * limba engleza SAU franceza nivel mediu * card digital+atestat valabil * permis (cat C+E) Beneficii: * Loc de muncă stabil cu contract de muncă pe Belgia, * Salariu atractiv Pentru mai multe detalii asteptam sa ne contactati pe a
»»»
Anunt din Miercurea Ciuc publicat in 2017-02-20

Cautam soferi de TIR - si incepatori
Cautam soferi de TIR - si incepatori
Societate de Recrutare a Fortei de Munca Veco-Rom SRL cauta soferi de TIR cu sau fara experienta. Pentru mai multe detalii asteptam sa ne contactati prin email sau va stam la dispozitie pe nr. de telefon afisat.
»»»
Anunt din Miercurea Ciuc publicat in 2017-02-15

Sef Echipa Executie Instalatii (Contract de Munca Germania)
Sef Echipa Executie Instalatii (Contract de Munca Germania)
În numele clientului sau, companie de constructii din Germania societatea de recrutare Veco-Rom SRL cauta Sef Echipa Executie Instalatii (Contract de Munca Germania) Locatie: Frankfurt, Germania Proiect: Constructie parc rezidential de 260 locuinte Cerinte - Minim 5 ani experienta in executie lucrari instalatii; - Abilitati bune de coordonare echipe; - Cunoasterea li
»»»
Anunt din Miercurea Ciuc publicat in 2017-02-13

Sef Echipa Executie Instalatii (Contract de Munca Germania)
În numele clientului sau, companie de constructii din Germania societatea de recrutare Veco-Rom SRL cauta Sef Echipa Executie Instalatii (Contract de Munca Germania) Locatie: Frankfurt, Germania Proiect: Constructie parc rezidential de 260 locuinte Descriere - Cunostinte tehnice privind executia lucrarilor de instalatii in constructii; - Cunostinte tehnice privind echi »»»
Anunt din Miercurea Ciuc publicat in 2017-02-02

Soferi Incepatori - contract pe Romania
Soferi Incepatori - contract pe Romania
Societate de Recrutare a Fortei de Munca cauta soferi de TIR pentru comunitate. Cerinte: * ADR colete * limba engleza SAU rusa nivel incepator-mediu * card digital+atestat valabil * permis (cat C+E) Beneficii: * salariu de baza+plata la zi * program de lucru 2 luni cu 3 saptamani de odihna * contract pe ROMANIA Testari la Braila si la Cluj Napoca. Pentru mai multe detali
»»»
Anunt din Miercurea Ciuc publicat in 2017-01-26

Cautam soferi de TIR cu experienta
Cautam soferi de TIR cu experienta
Societate de recrutare a fortei de munca Vecorom SRL, cauta soferi TIR cu experienta pentru firme din Germania si Belgia, contract pe Germania respectiv Belgia: Cerinte: - experienta internationala anterioara pe TIR - cunoasterea limbiilor engleza SAU germana SAU franceza - atestat de marfa valabil - cartela tahograf Pentru mai multe informatii va stam la dispozitie intre orele 08.00-17.
»»»
Anunt din Miercurea Ciuc publicat in 2017-01-23

angajari avantajoase germania
Se angajeaza pentru luna septembrie in germania, italia la agricultura, spatii verzi, fabrici muncitori necalificati, barbati, femei, cupluri maxim 55 ani cu contracte de munca pe 3-6 luni cu prelungire. Se ofera 1400-1600 euro, cazare, asigurare medicala, concediu de sarbatori. Info: ! 0721126195, 0749404180, 0765956656, 0759088484 »»»
Anunt din Miercurea Ciuc publicat in 2016-08-29

Plantat flori Germania-angajam necalificati
Va oferim loc de munca sigur, pentru plantat flori, in Germania. Vi se ofera salariu atractiv de 1350 euro/luna, iar orele suplimentare va sunt platite ! Se pleaca cu contract individual de munca ! Pot opta atat barbati, cat si femei. Nu se cer cunostinte de limba germana. Beneficiati de cazare, masa si asigurare medicala ! Pentru detalii, puteti sa ne contactati de luni pana vineri, 9-1 »»»
Anunt din Miercurea Ciuc publicat in 2016-03-31

Plecare urgenta in Germania -1400 euro
Plecare urgenta in Germania pentru 3 luni de zile. Se lucreaza in sere, iar salariul lunar este de 1400 euro plus alte beneficii asigurate precum cazarea, masa si transportul. Se pleaca pe baza de contract individual de munca iar exerienta nu este necesara. Acceptam si cupluri iar cunoasterea limbii germane nu este obligatorie. Daca doriti acest post, sunati-ne de L-V intre orele 09-17, tel.: »»»
Anunt din Miercurea Ciuc publicat in 2016-03-07

De vanzare Acordeon Hohner Atlantic 4 S de Luxe, nou adus din germania. 980 Euro
De vanzare Acordeon Hohner Atlantic 4 S de Luxe, nou adus din germania. 980 Euro
De vanzare Acordeon Hohner Atlantic 4 S editie deLuxe, 120 basi, stare foarte buna, 11 registre la claviatura, 3 registre la bass, negru, registrele sunt functionale in totalitate, sunet si rezonanta foarte buna, cutie originala, curele noi profesionale. Pozele sunt reale. Alte detalii daca se doreste la telefonul afisat pe anunt. 980 Euro
»»»
Anunt din Miercurea Ciuc publicat in 2016-03-01