Anunturi gratuite - Evrika.ro

Anunturi gratuite Publicare anunt gratuit Cautare anunturi Categorii Intrebari frecvente Contact


Cautare avansata

anunturi afisate de la 1 la 4 din 4 Anunturi gratuite prin feed RSS

MUNCA IN OLANDA
MUNCA IN OLANDA
MUNCA IN OLANDA. Cautam 20 - 30 de muncitori (barbati, femei, cupluri) in diferite domenii de activitate pentru munca in Olanda. HBG Recruiting, reprezentanta din România a Holdingului Cervo Dienstverlening BV Olanda, căutăm: muncitori necalificati, manipulanti depozite, motostivuitorişti, ajutori de bucătari, personal intretinere hotel, mecanici, tinichigii si vopsitori auto.
»»»
Anunt din Olanda publicat in 2017-08-30

Muncitori calificati/necalificati Olanda
Muncitori calificati/necalificati Olanda
MUNCA IN OLANDA Cautam 20 - 30 de muncitori in diferite domenii de activitate pentru munca in Olanda Exemple: munca in constructii, munca in companii de recicla.re a componentelor electronice, munca in fabrici de biscuiti (se accepta si cupluri) , munca in bucatarie (preparat, taiat legume, .) , munca in depozite, munca in fabrica de mirodenii (se accepta si cupluri) , in fabrica de g
»»»
Anunt din Olanda publicat in 2017-05-31

Bucatari Hotel Van Der Valk Olanda
Candidatul ideal Cautam pentru clientul nostru, lantul hotelier Van der Valk - Olanda, cel mai mare lant hotelier cu 56 hoteluri pe tot teritoriul Olandei. - 10 bucatari pentru un nou hotel ce se va deschide la Utrecht Este necesara cunosterea limbii engleze nivel conversational. Descrierea jobului Se asigura: Contract de munca olandez, legal, cu platile aferente Guvernului Olandez. Sa »»»
Anunt din Olanda publicat in 2017-03-17

Www.royalds.nl - oferim locuri de munca
Www.royalds.nl este o companie olandeza specializata in plasarea fortei de munca in companii din olanda. Oferim locuri de munca in urmatoarele sectoare de activitate: constructii, amenajari interioare de lux (inclusiv pereti de rigips) , constructii navale, tamplarie, constructii metalice, tamplarie aluminiu (montaj ferestre cu geam termopan). Ne puteti contacta la: ofice: +31 (0) 24-37 »»»
Anunt din Olanda publicat in 2017-01-23