Anunturi gratuite - Evrika.ro

Anunturi gratuite Publicare anunt gratuit Cautare anunturi Categorii Intrebari frecvente Contact


Cautare avansata

anunturi afisate de la 1 la 20 din 21 Anunturi gratuite prin feed RSS

Pagina | 1 | 2 |

firma constructii case Otopeni
firma constructii case Otopeni
Firma noastra cconstruieste case in Otopeni si in vecine acestuia. Datorita echipei noastre de constructor compania noastra ofera constructi case rezistente si calitative. Lucrum cu materiale de calitate atat de la parteneri din Otopeni cat si de la alte firme partenere. Venim cu pachete complete in functie de bugetul si dorintele clientilor: constructii case la rosu, constructii case la cheie,
»»»
Anunt din Otopeni publicat in 2018-01-06

constructii case Otopeni
constructii case Otopeni
Firma noastra de constructii ofera solutii complete pentru constructii case Otopeni. Oferim clientilor noastra cele mai bune servicii in materie de constructii case. Venim cu pachete complete in functie de bugetul si dorintele clientilor: constructii case la rosu, constructii case la cheie, constructii case la gri.Actionam atat in Otopeni cat si in localitatile invecinate.
»»»
Anunt din Otopeni publicat in 2018-01-06

Constructii case la cheie | constructii case
Constructii case la cheie | constructii case
Firma noastra asigura constructii case cheie atat in judetul Ilfov cat si in localitatile din invecinatatea judetului. Oferim calitate si pretul pentru constructii case la cheie de la 485 lei /mp constructit. Lucram cu cele mai bune materiale de constructii.
»»»
Anunt din Otopeni publicat in 2018-01-05

Constructii case la gri | constructii case
Constructii case la gri | constructii case
Firma noastra asigura constructii case gri atat in judetul Ilfov cat si in localitatile din invecinatatea judetului. Oferim calitate si pretul pentru constructii case la gri de la 400 lei /mp constructit. Lucram cu cele mai bune materiale de constructii.
»»»
Anunt din Otopeni publicat in 2018-01-05

Constructii case la rosu | constructii case
Constructii case la rosu | constructii case
Firma noastra asigura constructii case rosu atat in judetul Ilfov cat si in localitatile din invecinatatea judetului. Oferim calitate si pretul pentru constructii case la rosu de la 210 lei /mp constructit. Lucram cu cele mai bune materiale de constructii.
»»»
Anunt din Otopeni publicat in 2018-01-05

Firma constructii case
Firma constructii case
Compania noastra este specializata in constructia caselor. Firma noastra ofera clientilor sai constructii de lunga durata la preturi foarte bine in raporti calitate pret. constructii case, constructii case la rosu, constructii case la cheie, constructii case la gata, firma de constructii, constructii case otopeni, echipa constructii case, pret casa la rosu, pret constructii case la cheie,
»»»
Anunt din Otopeni publicat in 2018-01-05

Constructii case | firma de constructii
Constructii case | firma de constructii
Firma noastra de constructii a fost infiintare in 2015. De atunci si pana in present compania noastra asigura si ofera service complete de constructii case atat in Bucuresti si judetul Ilfon cat si in localitatile invecinate acestora. Garantam calitate si promtitudine atat pentru materialele pe care le folosim cat si pentru calitatea lucrarilor.
»»»
Anunt din Otopeni publicat in 2018-01-05

Vila P+1, 3 dormitoare, 3 bai, living, buc. -2017
Vila P+1, 3 dormitoare, 3 bai, living, buc. -2017
Casa are 3 dormitoare (din care unul cu baie proprie) , 3 bai, living foarte mare si inalt, bucatarie, camara + pod foarte inalt pentru depozitare, suprafata construita este 150mp, iar terenul are 330mp. Casa este facuta din caramida Soceram si structura pe cadre din beton, are placa de beton atat peste parter cat si peste etaj. Casa este situata intr-un cartier rezidential numai cu vi
»»»
Anunt din Otopeni publicat in 2017-12-07

Apartament Otopeni doua camere, 51000 euro
Propunem spre vanzare apartament cu doua camere aflat in orasul Otopeni, central, la doar 300 metri de parc si 400 metri de Dn1, si implicit de mijloacele de transport in comun.Apartamentul se afla la etajul unu al unui imobil construit in anul 2011, si are suprafata de 50 mp.Imobilul este construit din caramida poroterm si cadre de beton si este termoizolat pe exterior cu polistiren de 10 cm.Apar »»»
Anunt din Otopeni publicat in 2017-10-25

Inchiriez spatiu 100mp Otopeni
Spatiu 100mp+2 bai, parchet, termopan, centrala pe gaz, renovat recent, parcare, panou de baschet la intrare central in Otopeni, vis-a-vis de intrarea Word Class pe str.Polona, pretabil birouri, sala dans, sport, studio foto. »»»
Anunt din Otopeni publicat in 2017-10-10

Inchiriez spatiu birouri 100mp+ 2 bai
Inchiriez spatiu birouri 100mp+ 2 bai
spatiu 100mp+2bai, recent renovat, parchet, termopan, f. bine izolat, panou de baschet la intrare, posibilitate parcare
»»»
Anunt din Otopeni publicat in 2017-10-09

Aparate fitness pentru sali si acasa
Johnson Fitness, este lider mondial in privinta aparaturii de fitness de calitate superioara. cele mai bune aparate fitness si cele mai bune servicii. suntem dedicati unui corp sanatos si unui stil de viata energic. Johnson Fitness este specializata in proiectarea, producerea si comercializarea de echipamente fitness de calitate. »»»
Anunt din Otopeni publicat in 2017-08-03

Servicii vidanjare Otopeni si localitatile invecinate
Servicii vidanjare Otopeni si localitatile invecinate
Compania noastra este cu o experienta de peste 10 ani in domeniu asigura servicii de vidanjare si desfundare canal atat in Otopeni cat si in localitatile invecinate: Pipera, Chitila, Mogosoia, Tunari, Bucurestii Noi. Echipa Vidanja Otopeni intervine in maxim 24/48 de ore din momentul solicitarii ( acest lucru variaza si in functie de volumul de comenzi din ziua respectiva ). Toate masinile
»»»
Anunt din Otopeni publicat in 2017-07-17

Inchirieri auto in aeroportul Otopeni
Letgocar-companie de inchirieri auto ce vine in sprijinul clientilor oferindu-le cele mai bune preturi de pe piata rent a car din Romania.Comparam pentru d-voastra cele mai bune oferte si va generam cel mai bun raspuns. Veti prelua / returna autoturismul la o locatie aleasa de dumneavoastra. Colaboram cu cele mai serioase firme de pe acest segment de piata. »»»
Anunt din Otopeni publicat in 2017-07-16

Angajez agent vanzari
Angajeaz agent vanzari, cu experienta, persoana comunicativa, punctuala, corecta. Responsabilitati: promovarea si vanzarea de usi interior, administrarea si dezvoltarea unui portofoliu de clienti fata de cei existenti, realizarea target-ului de vanzari, evidenta si preluare comenzi. Cunoscatort al limbi germane conversaionala sau engleza.Plus comision la fiecare contract. Termeni si cond »»»
Anunt din Otopeni publicat in 2017-05-13

Noul magazin de haine Big brands fashion
Noul magazin de haine Big brands fashion
Noul magazin e haine online este prietenul garderobei si al frumusetii dvs !
»»»
Anunt din Otopeni publicat in 2017-04-18

Diamond Drilling SRL
Diamond Drilling SRL
Compania Diamond Drilling SRL executa taieri si carotari in beton cu tehnologii de ultima ora. Echipa noastra de profesionisiti executa la cele mai inalte standarde taieri beton cu disc si fir diamantat, perforare beton. www.ltdiamonddrilling.com /Tel: 0773.888.888
»»»
Anunt din Otopeni publicat in 2017-03-28

Magazin de haine online Big Brands Fashion
Big Brands Fashion este un NOU magazin online care isi propune sa devina prietenul garderobei si al frumusetii tale. Ne gasesti pe pg noastra de fb: https: //www.facebook.com/BBFashion.ro/?fref=ts si pe site-ul nostru: https: //www.bbfashion.ro/ »»»
Anunt din Otopeni publicat in 2017-03-28

Vand casa Otopeni central 6 camere
Proprietar, vila P+1E+M in Otopeni, 6 camere: dintre care 4 dormitoare, living, birou, 4 bai complete, camara, vestibul, depozitare, teren 204 mp, sup. totala utila 168 mp, 2 locuri parcare in curte, vila se livreaza la cheie atat la exterior cat si la interior, finisaje la alegere. antracit.ro »»»
Anunt din Otopeni publicat in 2017-03-23

Inchiriere apartament 3 camere Otopeni, 285 euro/luna
Propunem spre inchiriere apartament cu trei camere aflat in Otopeni, la doar 250 metri de parc, zona centrala, apartament cu suprafata de 75 mp, decomandat.Apartamentul se poate inchiria nemobilat (acum in apartament doar bucataria este mobilata si utilata) dar se poate si mobila la cerere.Apartamentul are centrala termica proprie pe gaz, loc de paracare in curte cu acces privat, si este curat si »»»
Anunt din Otopeni publicat in 2017-03-20

Pagina | 1 | 2 |