Anunturi gratuite - Evrika.ro

Anunturi gratuite Publicare anunt gratuit Cautare anunturi Categorii Intrebari frecvente Contact


Cautare avansata

anunturi afisate de la 1 la 3 din 3 Anunturi gratuite prin feed RSS

Vand imobil si utilaje - brutarie
Vand imobil si utilaje - brutarie
Lichidator judiciar, vand prin licitatie publica: - imobil cu destinatia brutarie, situat in localitatea Posaga de Jos, nr. 268, comuna Posaga, judetul Alba, compus din teren in suprafata de 200 mp, constructia are regim de inaltime P+M, suprafata desfasurata de 408 mp. Imobilul este compus din: sala de preparare, magazii, vestiare si spalatorie. Pretul de pornire la licitatie este: i
»»»
Anunt din Posaga De Jos publicat in 2017-08-04

Lichidator judiciar, vand imobil brutarie, Posaga de Jos
Lichidator judiciar, vand prin licitatie publica: - imobil cu destinatia brutarie, situat in localitatea Posaga de Jos, nr. 268, comuna Posaga, judetul Alba, compus din teren in suprafata de 200 mp, constructia are regim de inaltime P+M, suprafata desfasurata de 408 mp. Imobilul este compus din: sala de preparare, magazii, vestiare si spalatorie. Pretul de pornire la licitatie este de »»»
Anunt din Posaga De Jos publicat in 2017-03-19

Lichidator judiciar, vand imobil brutarie, Posaga de Jos
Lichidator judiciar, vand prin licitatie publica imobil cu destinatia brutarie, situat in localitatea Posaga de Jos, nr. 268, comuna Posaga, judetul Alba, compus din teren in suprafata de 200 mp, constructia are regim de inaltime P+M, suprafata desfasurata de 408 mp. Imobilul este compus din: sala de preparare, magazii, vestiare si spalatorie. Imobilul se vinde impreuna cu instalatie de »»»
Anunt din Posaga De Jos publicat in 2017-03-17