Anunturi gratuite - Evrika.ro

Anunturi gratuite Publicare anunt gratuit Cautare anunturi Categorii Intrebari frecvente Contact


Cautare avansata

anunturi afisate de la 1 la 20 din 64 Anunturi gratuite prin feed RSS

Pagina | 1 | 2 | 3 | 4 |

Pentru tine si familia ta » Sanatate, Medicina

Clinica Emivita
Clinica Emivita
Echipa EMIVITA este formata din medici si specialisti in medicina generala, posturologie, ozonoterapie, psiho-oncologie, tehnician maseur, stomatologie, psihologie, termografie, plasmolifting PRP. Formarea profesionala continua a personalului mentinuta prin participari constante la cursuri si conferinte de profil sunt dovada deschiderii la noi metode de tratament si la o gama vasta de solu
»»»
Anunt din Brasov publicat in 2017-04-11

Plasmolifting
Plasmolifting
Plasmolifting este o metodă naturală de întinerire şi modelare a proceselor de regenerare a ţesuturilor. Acţiunea ei se bazează pe efectul regenerator al plasmei trombocitare, care se injectează în zonele afectate. Utilizarea plasmei bogate în trombocite reprezintă în prezent una dintre puţinele posibilităţi de modulare şi îmbunătăţire a cicatrizării rănilor, precum şi de
»»»
Anunt din Brasov publicat in 2017-04-11

Ozonoterapie
Ozonoterapie
Foarte putin cunoscuta de pacienti si prea putin utilizata de catre medici, ozonoterapia este o metoda moderna de tratament cu rezultate remarcabile intr-o gama larga de afectiuni. Una dintre cele mai importante utilizari ale ozonului este cea din toate formele de hepatita, avand ca si efect imbunatatirea functiilor ficatului, cresterea nivelului interferonului si a interleukinelor naturale din
»»»
Anunt din Brasov publicat in 2017-04-11

Aparatura medicala biorezonanta NLS Metatron
Metaterapia este o metacorectie la nivel energetic. Prin metacorectie obtinem o autoreglare si scadere a entropiei cu minunate efecte informationale. Metaterapia e caracteristica dispozitivului NLS Metatron fiind un tratament subtil, individualizat, fara efecte negative si foarte usor tolerat de organismul pacientului. Biorezonanţa magnetică detectează şi tratează cauzele bolii, nu doar af »»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2017-03-29

Youness Clinic - clinica detoxifiere si wellness, tratamente naturiste
Youness Clinic - clinica detoxifiere si wellness, tratamente naturiste
Clinica de detoxifiere Youness Clinic by Vanessa Youness este situata intr-o padure minunata din afara Bucurestiului, ce pare desprinsa din povesti si ofera tratamente naturiste pentru detoxifiere si wellness, apifitoterapie, aromoterapie, ayurveda, colon hidroterapie, ionic detox, presopunctura, shiatsu Youness Clinic Str. Constantin Brancoveanu nr. 80, Stanesti, jud.Dambovita Mobi
»»»
Anunt din Stanesti publicat in 2017-02-22

Cabinet Individual de Psihologie Irina Chirita -deplasari la domiciliu
Cabinet Individual de Psihologie Irina Chirita -deplasari la domiciliu
CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE pentru copii/ adolescenti/ adulti/ varstnici. NE DEPLASAM SI LA DOMICILIUL DUMNEAVOASTRA. Servicii oferite: Consilere psihologica si interventie psihoterapeutica Consiliere scoalara Consiliere vocationala Consilierea copiilor/ adultilor cu dizabilitati Evaluare psihologica Evaluare psihologica la solicitarea Comisiei de Evaluare a Persoanelor Adulte cu
»»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2016-12-15

Proestet Dent - Clinica stomatologica sector 2 Bucuresti
Clinica stomatologica Proestet Dent ofera tratamente stomatologice carii, parodontoza, implanturi dentare, radiologie dentara, chirurgie dentara, detartraj, ortodontie, implantologie, albire dinti, zona Iancului, langa PRO TV, sector 2, Bucuresti Proestet Dent Bd. Pache Protopopescu, nr. 111, sector 2, Bucuresti Tel: 0212530136 0745657499 »»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2016-12-12

Vand Ovule/supozitoare candida, hemoroizi, chist ovarian, fisuri anale, etc
Tratament cu ovule-supozitoare 100% natural avand in componenta lor plante macinate su alte ingrediente toate naturale.Este un tratament exclusiv natural si se adreseaza tuturor persoanelor ce au probleme uro-genitale (fibrom uterin, chist ovarian, anexita, adenom prostata, hemoroizi, fisuri anale, candida). Tratamentul interzis persoanelor alergice la propolis. In cadrul magazinului online »»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2016-12-09

DentistiOnline.ro
DentistiOnline.ro
DentistiOnline.ro este o platforma de promovare online a dentistilor, clinicilor si cabinetelor stomatologice locale din Romania. Orice posesor al unei astfel de afaceri care doreste mai multi clienti din mediul online poate atinge acest scop prin intermediul DentistiOnline.ro.
»»»
Anunt din Timisoara publicat in 2016-12-07

farmacii craiova
Alege Farmaciile Siti din Craiova si Judetl Dolj ca prima optiune atat pentru produsele farmaceutice cat si pentru produsele dermatocosmetice sau de nutritie De la produse de slabit, care te ajuta sa te mentii in forma, la o gama variata de produse nutritive, avem remediu pentru fiecare membru al familiei tale si totodata suntem atenti sa oferim un bun raport calitate-pret. »»»
Anunt din Craiova publicat in 2016-12-01

CaloriesLab - Calculator caloric si jurnal de dieta
Monitorizeaza-ti progresul in dieta, folosind un calculator caloric, cu o baza de date ce contine peste 10000 de alimente »»»
Anunt din Costesti publicat in 2016-11-26

OFERTA SPECIALA BLACK FRIDAY BIONATURA PLANT !
OFERTA SPECIALA BLACK FRIDAY BIONATURA PLANT !
Mega Promotie de BLACK FRIDAY de la BIONATURA PLANT ! De azi pana pe 30.11 ai 1+1 gratuit la BIOSTEM si 2+2 gratuit la orice alt produs. Suna acum la 0723669457 detalii nou: www.produsebionatura.com sau nou: www.naturamagazin.com Pret: 1 Lei.
»»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2016-11-25

Vand ovule/supozitoare Propolicium trateaza candida, hemoroizi, fisuri anale
TRATAMENT Propolicium supozitoare-ovule, baza naturista preparate special din propolis, alte produse apicole si special pulberi de plante (21-23 de ingrediente) , adjuvante în tratarea urmatoarelor afectiuni ginecologice (fibrom uterin, chist ovarian, anexita, trichomonas) , precum si/sau fisuri anale, adenom de prostata, hemoroizi, candidoza. Va propunem tratamentul PROPOLICIUM- »»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2016-11-17

Laboratorul de analize medicale Cetatea Histria, Drumul Taberei
Laboratorul de analize medicale Cetatea Histria, Drumul Taberei
Laboratorul de analize Mediclin A&M, cu mai mult de 15 ani experienta, asiguram servicii medicale profesionale la cele mai bune preturi, chiar la Dvs. in cartier, in cadrul Policlinicii Cetatea Histria, Drumul Taberei, sector 6. Va asteptam cu o gama vasta de analize in domeniile: Biochimie, Analize urina, Hematologie, Imunologie, Hormoni, Microbiologie, Parazitologie, Markeri Tumor
»»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2016-11-16

Cabinetul Dali Medical Cetatea Histria, Drumul Taberei
Cabinetul Dali Medical Cetatea Histria, Drumul Taberei
Specialisti cu o vasta experienta va asigura servicii medicale de inalta calitate, atentia de care aveti nevoie si monitorizarea continua a starii de sanatate chiar la Dvs. in cartier. Va putem ajuta cu diagnostic si tratament, consultatii de specialitate, interpretarea datelor paraclinice, dispensarizarea bolilor cornice, tratamente la cele mai bune preturi. Specialitatile noastre: Alergo
»»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2016-11-16

Optica Medicala Brasov - Consultanta - Servisare - Eye Optic Transilvania
Optica medicala Eye Optic Transilvania va pune la dispozitie consultanta, servisare si vanzare ochelari. Dispunem de servicii oftalmologice complete ! »»»
Anunt din Brasov publicat in 2016-11-14

Psiholog Brasov - Psihoterapie Brasov - Cabinet Psihologie Psihoterapie
Psiholog Brasov destinat sa iti identifice si sa iti rezolve problemele personale. Oferim servicii de psihologie si psihoterapie in functie de nevoile dvs. »»»
Anunt din Brasov publicat in 2016-11-10

Consultatii gratuite neurologie Bucuresti
Cabinet neurologie Bucuresti oferim consultatii gratuite pacientilor asigurati CAS care se prezinta cu bilet de trimitere de la medicul de familie sau medicul specialist. Programari telefonic 0314250805. »»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2016-11-10

Recuperare Medicala - Fizioterapie - Clinica Medicala ReMed Brasov
Recuperare medicala si fizioterapie alaturi de o varietate de alte servicii menite sa iti imbunatateasca sanatatea. Clinica medicala ReMed iti este alaturi ! »»»
Anunt din Brasov publicat in 2016-11-03

Psihoterapie Existentiala Analitica - Logoterapie - Consiliere - SAEL
Psihoterapie Existentiala Analitica - Logoterapie - Consiliere - SAEL
Psihoterapie existentiala analitica precum si logoterapie, consiliere si insotire, oferite de SAEL Romania, o asociatie in formare.
»»»
Anunt din Brasov publicat in 2016-10-31

Pagina | 1 | 2 | 3 | 4 |