Anunturi gratuite - Evrika.ro

Anunturi gratuite Publicare anunt gratuit Cautare anunturi Categorii Intrebari frecvente Contact


Cautare avansata

anunturi afisate de la 1 la 20 din 160 Anunturi gratuite prin feed RSS

Pagina | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Pentru casa » Prestari servicii (Pentru casa)

Deratizare-Dezinsectie Bucuresti-Ilfov non stop
Deratizare-Dezinsectie Bucuresti-Ilfov non stop
Experti in combaterea insectelor, oferim servicii profesionale non stop in Bucuresti si Ilfov.Combatem eficient toate speciile de insecte din gradina.Efectuam dezinsectie impotriva: capuselor, muste, viespii, tantari si alte insecte de gradina.Nu lasati insectele sa va invadeze ! Sunati acum un profesionist, nu mai asteptati ! 0752886326
»»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2017-10-18

Curatat saltele si perne la domiciliu
Folosind ultima tehnologie pentru curatat saltele Bucuresti si curatat perne la domiciliu prin metoda injectie-extractie, curatam si dezinfectam in profunzime, nu doar fetele saltelei si pernei, aspirand si curatand acarienii depusi in aceastea. Curatat saltele si curatat perne la domiciliul clientului.Pentru curatat saltele vom folosi spuma pentru igienizarea acesteia iar apoi o vom curata cu abu »»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2017-09-28

Curatat scaune si fotolii in orice locatie
Curatat scaune si fotolii in orice locatie
Este recomandat sa cereti ajutorul nostru pentru spalare fotolii si curatat scaune cel putin o data la fiecare 6 luni pentru a mentine igiena casei dumneavoastra.Curatat scaune Bucuresti dar si spalat fotolii Bucuresti prin metoda injectie-extractie este una dintre cele mai performante metode folosite pe piata servicilor de curatenie eco-prietenoase in momentul de fata.
»»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2017-09-28

Curatat mocheta si covoare in orice locatie
Curatat mocheta si covoare in orice locatie
Avem oferte pentru spalat mocheta restaurant, curatat mochete cluburi la preturi accesibile tuturor clientilor si se vor calcula in functie de suprafata mochetei si de gradul de dificultate.Spalarea mochetei prin samponare cu ajutorul detergentilor cu spuma activa trebuie facuta periodic pentru a prelungi durata de viata a mochetei si intretinerea acesteia.
»»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2017-09-28

Curatat canapele-coltare la domiciliu
Curatat canapele-coltare la domiciliu
Spalare canapea dar si curatat coltar prin metoda injectie-extractie este una dintre cele mai performante metode folosite pe piata servicilor de curatenie eco-prietenoase in momentul de fata, unde se va executa o actiune de injectare cu apa iar apoi extractand praful si mirosul neplacut, materialul va ramane curat si improspatat.
»»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2017-09-28

hidroizolatii terase - hidroizolam.ro
hidroizolatii terase - hidroizolam.ro
Cu o simpla cautare pe internet cautand Hidroizolatii Terase iam gasit pe cei de la www.hidroizolam.ro cu un anut pe google Oferim executam - Hidroizolatii la cele mai mici preturi pentru terasele de bloc, Reparatii hidroizolatii acoperis terasa, termen scurt de executie si garantie. tel: 0724828360
»»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2017-09-26

Perforari beton
Executam perforari in beton, caramida si BCA, in Bucuresti. Pentru mai multe detalii puteți accesa www.gauri-hota.ro sau ne puteți contacta la nr. 0731334895 »»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2017-09-26

VINDEM LAVETE BUMBAC 0.25 lei/buc
VINDEM LAVETE BUMBAC 0.25 lei/buc
Material Second-Hand Tricou Dimensiuni fixe: 30x40cm Produsul este ambalat in saci cu 250 buc. Pret/sac: 62.5 Lei/sac
»»»
Anunt din Jilava publicat in 2017-09-21

Amenajari apartamente
Amenajari apartamente
Compania Bauart Design SRL executa renovari apartamente, amenajari interioare si design interior. Executam urmatoarele lucrari: compartimentari, tencuieli, sape autonivelante, gleturi de finisaj, zugraveli mecanizate si tavane casetate. Lucrarile sunt executate de personal calificat cu experienta in domeniul finisajelor interioare.
»»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2017-09-21

Inchirieri Personal Constructii
Inchirieri Personal Constructii
Compania DANISTIR & MANU.SRL inchiriaza personal pentru constructii: DANISTIR & MANU pune la dispozitie (inchiriaza) propriul personal clientilor, atat timp cat acestia au nevoie de el. Apeland la leasingul de personal, clientii au acces rapid la forta de munca preselectata si calificata, transformand cheltuielile de personal in cheltuieli cu tl_servicele. DANISTIR & MANU asigura re
»»»
Anunt din Timisoara publicat in 2017-09-11

Biroul de avocat "Denislav Marinov" din Oras Ruse Bulgaria
Biroul de avocat "Denislav Marinov" din Oras Ruse Bulgaria acordă sprijin cetăţenilor străini în caz de: - deschidere de conturi bancare; - încheiere de contracte cu companiile de telecomunicaţii; - incheiere de contracte de închiriere; - întocmire şi depunere de acte pentru viză de lungă şi permănentă şedere în ţară; - înregistrare de reprezentanţă comercială; »»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2017-09-08

Demolari, Consolidari, Evacuari de Orice Tip
Demolari, Consolidari, Evacuari de Orice Tip
demolari, consolidari si refaceri de lucrari si evacuari de orice tip, pret variabil in functie de lucrare, valabil in toata tara
»»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2017-09-04

Parchetari Bucuresti tel 0740403081
Parchetari Bucuresti tel 0740403081
Profesionisti oferim, Manopera: montaj parchet laminat -7 lei/mp montaj plinta parchet laminat -3 lei/mp montaj parchet stratificat prin lipire-40 lei/mp montaj plinta parchet stratificat-4 lei/mp montaj parchet stratificat pe folie -15 lei/mp montaj parchet masiv prin lipire -25 lei/mp montaj deck-12 euro/mp raschetat parchet -20 lei/mp raschetat parchet cu materiale incluse ( la gata
»»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2017-09-04

Renovari si amenajari locuinte, spatii B/IF
Renovari si amenajari locuinte, spatii B/IF
Finisaje interioare-exterioare, termosistem, hidroizolatii etc., Bucuresti, Ilfov;
»»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2017-09-03

CRUCI DE GRANIT GRI DESCHIS
CRUCI DE GRANIT GRI DESCHIS
Model cruce de granit gri deschis ieftina. Executam monumente funerare din granit orice culoare.dimensiune sau model. Oferim garantie pentru orice monument funerar din granit. Dimensiune cruce: 105x72x8 in pret este inclusa si baza.
»»»
Anunt din Ilfov publicat in 2017-09-02

Executam case lemn
Executam case lemn
MLC TIMBER FRAME, firma de construcții cu experienta în construcția de locuințe pe structura de lemn, executam: -case pe structura de lemn SISTEM AMERICAN, TIMBER FRAME; -mansarde, foisoare, terase din lemn; Executam case din lemn la rosu sau la cheie.
»»»
Anunt din Pitesti publicat in 2017-09-01

Instalator Pipera-Voluntari non-stop ! Instalator autorizat cu experienta execut
Instalator Pipera-Voluntari non-stop ! Instalator autorizat cu experienta execut toata gama de instalatii termice, sanitare si gaz.Pentru case, vile si apartamente.Montez ct pe gaz, lemne, boilere, etc.Ofer promptitudine, calitate garantie, lucrari de referinta.Pret negociabil.URGENTE. 0771431836 »»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2017-08-26

Acoperisuri reparatii
Executam si reparam acoperisuri din tigla metalica montaj burlane opritori zapada Jgheaburi aticuri sorturi orice tip de reparatii. »»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2017-08-18

Ferestre si usi din termopan Rehau / Salamander
Ferestre si usi din termopan Rehau / Salamander
S.C. MCV Vision Design S.R.L. va pune la dispozitie o gama larga de produse si servicii de inalta calitate. Produsele noastre sunt executate in fabrici moderne dotate cu cea mai noua tehnologie. Serviciile noastre sunt: masuratori; proiectare; consultanta tehnico-comerciala de specialitate; montaj; mentenanta. Produsele comercializate sunt: tamplarie pvc (Rehau
»»»
Anunt din Constanta publicat in 2017-08-07

Montaj si reparatii acoperisuri bucuresti si ilfov
Firma cu experienta oferim urmatoarele servicii montaj si reparatii la ori ce tip de acoperis tabla faltuita tigla ceramica tigla metalica sindrila bituminoasa dulgherie asteriala capriorii terase foisoare de asemenea oferim servicii de montaj jgheaburi burlane montaj parazapezi facem si micii reparatii care necesita urgenta cerem si oferim seriozitate. Pret: 25 Lei »»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2017-08-01

Pagina | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |