Anunturi gratuite - Evrika.ro

Anunturi gratuite Publicare anunt gratuit Cautare anunturi Categorii Intrebari frecvente Contact


Cautare avansata

anunturi afisate de la 1 la 20 din 192 Anunturi gratuite prin feed RSS

Pagina | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

Pentru casa » Prestari servicii (Pentru casa)

Executam glet de finisaj
Realizam glet de incarcare pentru egalizarea peretilor si glet de finisaj in vederea aplicarii vopselei lavabile. De asemenea, executam tencuieli mecanizate si sape profesionale la preturi avantajoase in Bucuresti si zone limitrofe. Toate lucrarile beneficiaze de garantie. Profesionalism si Calitate ! »»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2017-06-26

O nunta de poveste la Casa Anke
O nunta de poveste la Casa Anke
Aceasta formula nu este doar o metafora, ci o realitate pe care o putem implini impreuna cu tine. Pentru majoritatea oamenilor, evenimentul nuntii este poate cel mai important eveniment din viata de cuplu insa nu de putine ori organizarea unui asemenea eveniment e o adevarata bataie de cap ce dureaza chiar si un an.
»»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2017-06-23

Montaj-igienizare aer conditionat
Montaj-igienizare aer conditionat
-Efectuam montaj/ service pentru toate marcile de aer conditionat. - Remediem orice defect aparut la instalatiile de climatizare. - Incarcam cu agent frigorific (toate tipurile de freon) instalatiile de climatizare dupa ce, in prealabil, am remediat defectiunea/ pierderile, igienizarea si curatarea cu spray-uri profesionale anti-bacteriene pentru aparatele de aer conditionat. - Executa
»»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2017-06-19

Experti in montaj acoperisuri
Experti in montaj acoperisuri
Suntem o firma cu experienta de peste 20 de ani pe piata, care se ocupa cu montajul si reparatiile acoperisurilor, mansardari, lucrari de izolatii si finisaje atat la constructii civile cat si industriale, pentru cel mai bun pret in avantajul clientului. Pretul variaza in functie de complexitatea lucrarii.
»»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2017-06-19

Zincare
Va oferim servicii profesionale de zincare electrolitica si termica pentru orice tip de metale. Dispunem de personal bine instruit pentru a va oferi un serviciu de zincare prompt si avantajos. Pe siteul nostru gasiti tot ce trebuie sa stiti despre serviciile de zincare: http://www.zincare.net. »»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2017-06-18

Inchiriez platforma transport auto
Inchiriez platforma transport auto TEL 0730 023 999 E-mail: donluxconstruct@gmail.com Sos. Bucuresti- Targoviste, nr 201, Mogosoaia, Ilfov Pentru mai multe detalii va rog sa nu ezitati sa ma contactati la numarul de tel: 0730 023 999 sau la sediul nostru din Sos. Bucuresti- Targoviste, nr 201, Mogosoaia, Ilfov »»»
Anunt din Mogosoaia publicat in 2017-06-14

Inchiriez trailer cu rampa hidraulica
Inchiriez trailer cu rampa hidraulica suprafata utila de incarcare 13.6 TEL 0730 023 999 E-mail: donluxconstruct@gmail.com Sos. Bucuresti- Targoviste, nr 201, Mogosoaia, Ilfov Pentru mai multe detalii va rog sa nu ezitati sa ma contactati la numarul de tel: 0730 023 999 sau la sediul nostru din Sos. Bucuresti- Targoviste, nr 201, Mogosoaia, Ilfov »»»
Anunt din Mogosoaia publicat in 2017-06-14

Tencuiala Mecanizata-Beton-Sapa de Egalizare-Elicopterizata-Mecanizata
Tencuiala Mecanizata-Beton-Sapa de Egalizare-Elicopterizata-Mecanizata
Cu o experienta de peste 15 ani atat in Italia cat si in Romania.Executam: Sapa Mecanizata, Beton Mecanizat, Sapa Elicopterizata, Beton Elicopterizat, Sapa de Egalizare, Tencuiala Mecanizata. sape-elicopterizate.blogspot.ro 0757807316
»»»
Anunt din Bucuresti Ilfov publicat in 2017-06-13

Tencuieli mecanizate Bucuresti
Executam tencuieli mecanizate de interior si exterior in Bucuresti la preturi promotionale. Tencuielile sunt executate cu personal calificat in domeniul finisajelor mecanizate. Tencuielile mecanizate nu prezinta fisuri, pot fi aplicate pe suprafete mari in timp redus. »»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2017-06-09

Tamplarie pvc cu geam termopan
Tamplarie pvc cu geam termopan
Fabrica Termopane va pune la dispozitie o gama larga de produse: - confectionam termopane la comanda ( salamander streamline76, rehau, kmg, waiss profile ) - rulouri exterioare; - plase insecte; - glafuri interioare si exterioare; - inchideri terase si balcoane; - reparatii si reglaje; - transformari din simpla in dubla deschidere; Preturi foarte mici. Facebook: PVC Creati
»»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2017-06-07

Amenajari interioare
Realizam amenajari interioare si exterioare, si anume: tencuieli, gleturi de finisaj, sapa mecanizata, compartimentari cu gips carton, scafe si aplicare termosistem fatade. Toate lucrarile sunt realizate de personal calificat. Preturile variaza in functie de lucrare si materialele folosite. Pentru alte detalii tehnice, va rugam sa ne contactati. »»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2017-06-06

Finisaje mecanizate
Firma din Bucuresti executa finisaje mecanizate: tencuiala mecanizata pe baza de var ciment si ipsos, gleturi, zugraveli mecanizate si termosistem fatade. Lucrarile sunt executate in cea mai buna calitate cu materiale de la Baumit. Firma noastra ofera garantie si seriozitate. Ne deplasam gratuit pentru masuratori. Apelati cu incredere la firma noastra. »»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2017-06-02

Foraje puturi si fantani in Romania
Foraje puturi si fantani in Romania
Foraje puturi si fantani pentru apa mica-mare adancime in zonele Timis, Arges, Sibiu, Dambovita, Brasov dar luam comenzi din orice zona din Romania executate de Tipfor srl. Fantani in diverse soluri si adancimi, realizam denisipari. Proiectam si realizam integral orice sistem de pompare, foraje in sistem hidraulic, desecari, epusimente, foraje pentru instalatii geotermale. Http: //www.tip
»»»
Anunt din Timisoara publicat in 2017-06-01

Aplican tencuiala decorativa
Aplican tencuiala decorativa
Aplicam tencuiala decorativa de la producatorul Valpaint. Aceste tencuieli decorative se preteaza pentru pentru finisaje interioare si exterioare la constructii civile. Produse rezistente in timp cu efecte de metal si proprietati de autocuratare.
»»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2017-05-29

Montam confectii metalice
Montam confectii metalice
Montam confectii metalice, depozite si hale bazate pe o structura metalica, conform specificatiilor beneficiarilor nostri. Oferim executie, montaj si servicii transport. Pentru detalii, comenzi si oferte personalizate nevoilor dumneavoastra ne puteti contacta telefonic la numarul: 0730023999 sau pe e-mail, la adresa: donluxconstruct@gmail.com.
»»»
Anunt din Mogosoaia publicat in 2017-05-26

Constructii civile si industriale
Constructii civile si industriale
Executam constructii civile si industriale, confectii metalice de orice dimensiuni depozite si hale bazate pe o structura metalica, conform specificatiilor beneficiarilor nostri. Oferim executie, montaj si servicii transport. Pentru detalii, comenzi si oferte personalizate nevoilor dumneavoastra ne puteti contacta telefonic la numarul: 0730023999 sau pe e-mail, la adresa: donluxconstruct@gm
»»»
Anunt din Mogosoaia publicat in 2017-05-26

Reparatii urgente
Reparatii urgente
Echipa noastra executa la cele mai bune preturi urmatoarele servicii: - dulgherie acoperisuri - montaj orice model de tigla metalica (tip lindab) sau ceramica - montaj reparatii orice tip de acoperis - reparatii urgente mici sau mari la acoperisuri - montam sau schimbam toate tipurile de burlane si jgheaburi - montam ferestre de mansarda - curatam reparam si lipim jgheaburi - mo
»»»
Anunt din Cluj Napoca publicat in 2017-05-15

Electrician Bucuresti
Un electrician capabil sa ofere servicii complete in Bucuresti gasiti numai pe siteul nostru. Va asteptam pe MesterulUniversal.ro pentru a afla toate informatiile necesare despre echipa noastra de electricieni. Alte informatii gasiti pe http://www.mesteruluniversal.ro. »»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2017-05-11

Sapa Mecanizata, Beton, Sapa Elicopterizata-0763349785
Sapa Mecanizata, Beton, Sapa Elicopterizata-0763349785
Sapa-Mecanizata, Sapa Elicopterizata, Beton Mecanizat Turnam Sapa Mecanizata Bucuresti-Craiova-Sapa Elicopterizata 0763349785 sapetencuieli.ro sapa-mecanizata.blogspot.ro
»»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2017-05-10

Reparatii acoperisuri si montaj
Reparatii acoperisuri si montaj
Reparam si montam orice tip de acoperisuri montaj tabla tip lindab cutata zincata cupru. Montaj system pluvial complet care consta in montarea de jgheaburi burlane parazapezi etc Pret: 50 Lei
»»»
Anunt din Bucuresti publicat in 2017-05-10

Pagina | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |